Grondverzetbedrijf Terschelling TRIP HEK BV
Loonbedrijf & Grondverzet
Terschelling
CONTACT

Sloopwerk op Terschelling

Ook slopen is ons vak. Van het gecontroleerd afbreken van panden, afvoeren van puin en afval tot het bouwrijp maken van een perceel; de gehele sloopklus kan van A tot Z door Trip Hek bv geklaard worden. Wij beschikken over een eigen mobiele puinbreker, betonvergruizer, hydraulische schrootschaar en sloophamers van 300 tot 1500 kg. Inpandig slopen met behulp van kleinere kranen is ook mogelijk. Daarnaast nemen wij puin en BSA in bij onze vestigingen in Formerum en West-Terschelling. Puin recyclen we tot granulaat.

Wilt u zelf gaan slopen? Wij verhuren verschillende soorten sloophamers, elektrisch aangedreven of op perslucht. En als u veel puin kwijt moet dan kunt u uiteraard een puinbak bij ons huren. Deze brengen wij bij u op locatie en halen we naderhand weer op. 

Afvalcontainer Huren

thumb straten

Inname bouw- en sloopafval

Gaat u bouwen of renoveren op Terschelling? U kunt bij ons terecht voor het innemen van uw bouw- en sloopafval (BSA). Bij onze vestiging in Formerum en op het bedrijventerrein op West-Terschelling is een weegbrug aanwezig. Ook kunt u bij ons een afvalcontainer huren. Deze bezorgen we en legen wij naderhand. Na het slopen kunnen wij ook de grond bouwrijp maken en beton leveren voor uw bouwproject.

Recycling

Bij onze loods op het bedrijventerrein op West-Terschelling breken wij ingenomen puin. Het grove puin wordt middels eigen puinbreker gebroken tot menggranulaat voor hergebruik voor fundaties.

Betonvergruizer & schrootschaar

Grote stukken beton, aangevoerd of door ons gesloopt, kunnen wij met de betonvergruizer verkleinen. En met onze schrootschaar kunnen wij uiteenlopende soorten staal knippen.

Beton vergruizer en schrootschaar
Sloophamers en sorteergrijpers Trip Hek Terschelling

Sloophamers & sorteergrijpers

Met onze grote variëteit aan sloophamers en sorteergrijpers kunnen wij iedere sloopklus op Terschelling klaren.