Grondverzetbedrijf Terschelling TRIP HEK BV
Loonbedrijf & Grondverzet
Terschelling
CONTACT
blank

Bestrating & tuinaanleg

Wilt u uw oprit, tuinpad of terras laten bestraten? Of een grind- of schelpenpad bij uw (vakantie)huis laten aanleggen? Trip Hek beschikt over vakkundige stratenmakers en alle benodigde machines voor een optimaal resultaat. Bij onze vestiging in Formerum hebben we diverse voorbeeldbestratingen. Kom langs of kijk direct op de website van onze leverancier Totaal Bestrating voor het complete assortiment dat wij op Terschelling kunnen leveren.

Assortiment Bestrating

thumb straten

Tuinaanleg en tuinrenovatie

Wij kunnen u helpen met het aanleggen of renoveren van uw tuin. Het gehele traject van tuinontwerp, uitvoering van grondwerkzaamheden, levering van grondstoffen en materialen tot de aanleg van het terras en de tuinpaden kan door ons worden geregeld. Maar ook de aanleg van een nieuw gazon of de renovatie van de tuin bij uw (vakantie)huis kunnen wij voor u verzorgen.

tuinrasters en tuinaanleg

Tuinafscheidingen

Ook voor het vakkundig plaatsen van allerhande tuinhekken, rasters en schuttingen kunnen wij u van dienst zijn. Er is een ruime keus aan materialen; van duurzaam tot natuurlijke uitstraling.

Gazon aanleg

U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van een nieuw gazon, inclusief de voorbereidende grondbewerking. Wij kunnen desgewenst het gazon voor u inzaaien met graszaad of graszoden leggen.

graszoden terschelling
blank

Helmgras aanplant

Wilt u een natuurlijke helmgrasbeplanting bij uw (vakantie)huis op Terschelling? Wij doen het voorbereidend grondwerk, verzorgen de levering en poten de helmen voor u.

meer info