Grondverzetbedrijf Terschelling TRIP HEK BV
Loonbedrijf & Grondverzet
Terschelling
CONTACT

Trip Hek Beton Terschelling

Trip Hek Beton Terschelling beschikt over een eigen betoncentrale in West-Terschelling. In onze loods op het industrieterrein vervaardigen wij hoogwaardig beton en kunnen dit indien nodig naar uw wens samenstellen. Wij leveren zoal: standaard beton, hoge sterkte beton, stampbeton, vezelbeton, gekleurd beton en beton vervaardigd met gerecycled betongranulaat.

Wij kunnen met onze betonpomp kleine volumes beton leveren voor bijvoorbeeld de fundering van een schuurtje of het verharden van een oprit, maar ook aanzienlijke hoeveelheden voor grote bouwprojecten. Het beton wordt vervaardigd in onze eigen betoncentrale op Terschelling en geleverd op uw (bouw)locatie.

Wij leveren beton op het gehele eiland Terschelling

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of om beton te bestellen.

Contact Betonsoorten

thumb straten

Betoncentrale Terschelling

Stortklaar beton, vervaardigd en geleverd op Terschelling. Trip Hek Beton Terschelling levert voorgemengd beton op locatie. Door het variëren in de samenstelling en het type betonmortel kunnen wij verschillende soorten sterkte- en milieuklassen beton leveren. Het is mogelijk beton samen te stellen naar uw eigen wensen. Van standaard- tot hoge sterkte beton. Wij leveren onder andere beton met de volgende sterkte- en milieuklassen: C25/30 XD1, XF1, XA1, XC3, C30/37 XA3, C35/45 XC 4 F4.

Contact Trip Hek Beton

Diverse betonmengsels van standaard- tot hoogwaardige kwaliteit

standaard beton

Standaard beton

Standaard betonmortel van Trip Hek Beton Terschelling heeft een sterkteklasse van C25/30. Geschikt voor funderingen en vloeren van bijvoorbeeld een aanbouw, als binnenvloer in een huis of fundering van een serre of terras. Wij vervaardigen het standaard beton in onze betoncentrale te West-Terschellig en leveren dit op locatie.

Stelbeton

Stelbeton ook bekend als stampbeton wordt vervaardigd uit een mengsel van grind, zand, cement en een minimale hoeveelheid water. Het cementgehalte is lager dan standaard beton. Na het storten wordt het relatief ‘droge’ beton aangestampt. Dit type beton wordt vaak gebruikt bij ongewapende toepassingen zoals bodemafsluiting, als ondergrond voor betonnen trottoirbanden of bijvoorbeeld voor een wegverharding of oprit.

stampbeton terschelling

Gekleurd- of printbeton

Door toevoeging van pigmenten kan het beton worden gemengd in een bepaalde kleur.
Met print- of stempelbeton is het mogelijk om het beton op een creatieve manier af te werken. Door middel van een stempel of mal wordt er een structuur met de gewenste afwerking in het beton gedrukt. Bijvoorbeeld een natuursteen look of met een uitstraling van bestrating.

Gerecycled beton met Terschellinger betongranulaat

Het is mogelijk om het beton te voorzien van gerecycled betongranulaat. Het beton wat vrij komt bij de sloop van panden op Terschelling wordt door ons vergruist en kan daarna weer als grondstof dienen voor het betonmortel. Gerecycled beton draagt bij aan een duurzamere manier van bouwen.

gerecycled beton

Vloerenspecie

Vloerenspecie is bedoeld voor het maken van een cementdekvloer. De cementdekvloer is de basis voor de eindafwerking van uw vloer en dient als ondervloer voor bijvoorbeeld tegels, laminaat, vloerbedekking of een gietvloer. Wij leveren kant en klare vloerenspecie voor uw project op Terschelling.

Stabilisatiezand

Voor het realiseren van een stevige ondergrond, bijvoorbeeld voor het aanbrengen van bestrating met een dunne tegels, is het gebruik van stabilisatiezand aanbevolen. Dit zand vergelijkbaar met de eigenschappen van een betonvloer zorgt voor extra versteviging. Zodat keramische- of natuursteen tegels minder snel breken. Trip Hek beton Terschelling beschikt over een mengbak voor droge mortel en stabilisatiezand.

Stabilisatiezand bestellen Terschelling