Grondverzetbedrijf Terschelling TRIP HEK BV
Loonbedrijf & Grondverzet
Terschelling
CONTACT
blank

Verhuur van materiaal voor festivals & evenementen op Terschelling

Gaat u een festival of evenement organiseren op Terschelling? Trip Hek bv verhuurt divers materieel ter ondersteuning van uw event. Denk aan rijplaten, chemische toiletten, dranghekken, aggregaten, compressoren en lichtmasten. Ook hebben wij afvalcontainers (puinbakken) en schaftwagens beschikbaar. U bespaart op kosten van transport per boot door direct bij ons bedrijf op het eiland te huren.

Verhuur mobiel sanitair

Op het gebied van chemisch sanitair kunnen wij leveren: plaskruizen, dixies en zelfs een complete verrijdbare toiletwagen met opvangbak. De toiletwagen moet kunnen worden aangesloten op de waterleiding. Verhuur van ons is inclusief één leegbeurt en exclusief transport naar de locatie.

Logistiek zwaar materieel

Daarnaast zijn wij inzetbaar voor transport en logistieke zaken rondom uw event op Terschelling. Wij beschikken over de geschikte voertuigen, zoals tractoren en shovels om op moeilijk bereikbare locaties te kunnen komen.

Hydraulische partytent

Uniek op Terschelling is onze hydraulische partytent. Deze is stormvast, heeft een vaste vloer en is te huren voor bruiloften, BBQ’s, familiefeesten en vergaderingen. De partytent kan op elke gewenste locatie op Terschelling geplaatst worden, zelfs op het strand. Bij de tent zijn ook toebehoren als biertafels en houtkachels (door ons zelf gemaakt van oude boeien) te huur. Voor inlichtingen bel Cor Bakker 06 2512 7076 of Henk Trip 06 5343 4443 of check partytent-terschelling.nl.

partytent-terschelling.nl